Del 3 - Välja Program

Nu har du registrerat din blogg/hemsida och är redo att söka till olika program(märken).
Double har just nu program som ger dig betalt för:

  • 3 impressions.
  • 52 clicks.
  • 31 leads.
  • 77 sale

Vad är imp (impression)?
En imp (impression) är en unik visning av en annons, ett närmevärde till hur många besökare som sett annonsen i fråga. Om samma besökare ser samma annons flera gånger så räknas det fortfarande som en imp. Provision ges för 1000 imps, och krediteras när hela tusental uppnåts. Impressions godkänns endast om annonsen visas på en av reklamdistributören registrerad webbplats.

Vad är click?
Ett click uppstår när en besökare klickat eller på något annat sätt aktiverat en annons så att denne förmedlas till annonsörens webbplats. Click räknas också unikt, om samma besökare klickar flera gånger på samma annons kommer ingen extra provision att utgå.

Vad är sale?
Ett sale uppstår när en besökare klickat på en av dina annonser, kommit till annonsörens webbplats, och där köpt någon av de varor/produkter/tjänster som annonsören förmedlar. Du får då provision på försäljningen, vilket antingen kan vara en fast summa eller en procentandel av försäljningsvärdet.

Vad är lead?
Ett lead fungerar ungefär som ett sale (se ovan) med den skillnaden att besökaren tar del av en tjänst utan att betala något för denna. Det kan handla om att anmäla sig till ett nyhetsbrev, bli medlem i ett forum eller community, och liknande aktiviteter.

Sök program som passar din blogg o dina läsare, som i mitt fall har ja sökt program som ger gratis produkter och andra program som kanske känns rätt.

Exempel på Program från double är:


MVH SPARARN

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0