Börsras, Google & Andra Tips

Godmorgon Dedikerade Sparare,

Om man söker just nu på ordet spartips på google så hamnar http://spararn.blogg.se som nr 4 på listan, är det inte fantastiskt..

Nog om det..

Lågkonjukturen kommer närmare och börsen faller 4 dagar av 5 och småspararna som satsade stora summor i våras har förlorat upp till 50 % av sina tillgångar. 

Mitt tips är att satsa på fonder och aktier inom en snar framtid fast börsen spås falla 6 månader till.

När börsen faller är det värt att satsa på XACT Bear. XACT Bear går mot index och när börsan faller 1 % så ökar XACT Bear med 1,5 %. De som satsade på XACT Bear vid årsskiftet har dubblat sina satsningar tills idag, och senaste veckan har den gått upp ca 20 % pga börsraset.

När börsen går upp är det värt att satsa på XACT Bull. XACT Bull funkar som XACT Bear men den ökar bara när index går upp och tappar i värde när börsen går ner. Därför är det värt att satsa på XACT Bull när börsen vänder inom 6 månader.

Du kan läsa att om detta på http://www.xact.se

Tills du bestämmer vart du ska spara dina pengar så råder jag dig att hitta en bank som ger bra ränta och placera pengarna där. Där växer pengarna säkert och du behöver aldrig oroa dig för börsras eller liknande.

None
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0